Gamme pneu minning MICHELIN

Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Dagbrott

MICHELIN – när världens största gruvor väljer samarbetspartner för ökad produktivitet

Expertisen i Michelins anläggningsdäck och deras marknadsledande position visar att vi strävar efter högsta kvalitet när det gäller innovation, prestanda, beständighet och lång livslängd. Den överlägsna hållbarheten, däckmönstret och gummisorten är perfekt anpassade för de användningsförhållanden och hastigheter som MICHELIN anläggningsdäck är tänkta att användas i och har en direkt inverkan på gruvans produktivitet i förhållande till konkurrenterna. Dessa däck måste fungera i extrem terräng och under mycket långa perioder, upp till 23 timmar om dagen. De måste därför ha en osviklig tillförlitlighet och garantera maximal säkerhet för sina användare.

Däcket MICHELIN XDR 3 i arbete:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Våra tjänster och lösningar

 

För att komplettera marknadens bredaste utbud av däck erbjuder Michelin lösningar anpassade för de extrema förhållandena i dagbrott med förstklassig teknisk support och marknadens bredaste utbud av tjänster. Det bästa däcket står sig slätt utan den bästa servicen. Våra experter och våra simulerings- och analysverktyg hjälper dig att utnyttja dina däck på bästa sätt och öka din produktivitet.

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

tyre-pressure

Pressure Advisor

Rätt däcktryck under alla omständigheter gör att däckets livslängd och prestanda optimeras. Med vårt verktyg Pressure Advisor hittar du rätt däcktryck för alla dina maskiner.

Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Underjordiska gruvor

Våra däck och lösningar för gruvdrift.

Yellow articulated dump truck in action

Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Stenbrott

Våra däck och lösningar för stenbrott.

Michelin är världsledande när det gäller däck för gruvarbete och erbjuder ett brett sortiment som är anpassat efter alla kunder, situationer och maskiner: terränglastbilar, enorma lastfordon, dumprar på mer än 100 ton osv. Michelin, som uppfann världens största däck på 63 tum – en revolution inom dumprar för dagbrott – kommer alltid att ha produktlösningarna för dig.

Men Michelin är också en föregångare inom innovativa tjänster med sin MEMS-teknik (Michelin Earthmover Management System): det första elektroniska däcktrycks- och temperaturövervakningssystemet med GPS-spårning av dina fordon. Hela systemet backas upp kontinuerligt av våra expertteam och marknadens mest effektiva verktyg.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+