Car rouge sur une route de montagne

Background Red coach on small roads in the mountains People transport

Car rouge sur une route de montagne

Tjänster Passagerar­transporter

En bekväm resa för dina passagerare är något vi prioriterar. Våra innovativa lösningar för däck, fordon och förare av bussar och långfärdsbussar underlättar din vardag.

MICHELIN ONCall

Michelin vägassistans dygnet runt i hela Europa
En däckassistans för din tunga lastbil som kombinerar enkelhet, snabbhet och effektivitet. Vid en incident på en väg i Europa är hjälpen bara ett telefonsamtal eller ett klick bort.

Bus sur une route de campagne

Edito Coach on a road in the countryside People transport

Bus sur une route de campagne

MICHELIN Connected Fleet
FLEET MANAGEMENT. MASTERED.

MICHELIN Connected Fleet – tjänster och lösningar som ger ansvariga för företagets fordonsflotta de verktyg och den information de behöver för enkel daglig hantering av fordonsflottan och effektiv verksamhetsdrift.

Vi är mer än en leverantör, vi arbetar tillsammans med dig som en partner och hjälper dig med rekommendationer baserat på mobilitetsdata, så att du kan sänka kostnaderna, förbättra produktiviteten, säkerställa förarnas säkerhet och förvalta en hållbar fordonsflotta.

mcf b2b kv 052022 2

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+