Varför välja Michelin?

Vi erbjuder alla företagskunder en bättre väg framåt

Michelin är din partner för hållbar mobilitet

Godstransporter, passagerartransporter, entreprenad, materialhantering, gruvdrift och lantbruk med mera. Är du företagskund? Oavsett i vilken bransch du är verksam har Michelin en rad produkter och tjänster för dig. I över hundra år har Michelin arbetat med företagskunder för att leverera en säkrare, renare, mer tillgänglig och effektiv mobilitet. Vår forsknings- och utvecklingsavdelning driver den här utvecklingen framåt. De använder sin erfarenhet och sitt engagemang för att utveckla teknologier som ska uppfylla de allt högre kraven på prestanda.

Innovationskraft spelar en central roll för att vi ska nå våra mål, och inom Michelin-koncernen strävar vi efter att skapa ökad livslängd, säkerhet och mobilitet. Detta för att våra företagskunder ska kunna välja bland ett urval av högpresterande däck som är byggda för att hålla länge. Michelin-koncernen arbetar tillsammans med dig för att öka företagets produktivitet: med våra slitstarka och pålitliga däck kör du både längre och säkrare på vägarna. Med Michelin kan du göra ett val som ligger i linje med företagets ekonomiska mål och samtidigt minska sina Co2 utsläpp.

När du väljer Michelin får du tillgång till en rad premiumtjänster som ökar företagets produktivitet och förbättrar resultatet: lösningar för däcktryckskontroll, underhåll och support – och dessutom en rad nya uppkopplade utvecklingar inom däckteknologi.

Är du operatör, vagnparksansvarig eller förare av tunga lastbilar, bussar eller anläggningsfordon? Arbetar du inom gods- eller passagerartransporter, lantbruk, gruvdrift, stenbrott eller någon annan industri? Då kan du ta del av Michelins innovativa tjänster. Våra effektiva verktyg underlättar din dagliga affärsverksamhet, sparar tid samt optimerar och ger dig bättre kontroll över kostnaderna samtidigt som verksamheten blir säkrare. Dra nytta av expertisen i ett ekosystem av samarbetspartner, bland annat Sascar och Masternaut. De är snabbväxande företag som erbjuder fler innovativa lösningar.

Miljön är en viktig fråga för alla idag och ett viktigt fokusområde för förbättringar. Under många år har Michelin-koncernen arbetat dagligen för att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt. Våra team arbetar dagligen med lantbrukare för att utveckla tekniker som är bättre för jorden.


Vi hjälper transportföretag att minska sina koldioxidutsläpp och sin bränsleförbrukning med däck som har lågt rullmotstånd. Vi konstruerar däck som ska prestera på lång sikt så att de kan användas tills den lagstadgade slitagegränsen* är uppnådd. Därefter kan de regummeras, vilket är ett av koncernens främsta sätt att se till att färre resurser används. Ett nytt sätt att uppnå hållbar mobilitet.

* varierar beroende på bransch och land

Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (service for Mining)

Edito image sustainable Help and Advice

Ge ditt företag extra dragkraft och ständigt tillgängliga fordon oavsett omständigheter och väderförhållanden. Kraften att stå pall för en ökad produktivitet och prestanda.

Att välja Michelin är att välja säkerhet och trygghet.

SV michelin logo se


Michelin-koncernen

Utöver vår däckexpertis är vi en koncern med kunskaper inom många områden.
 

SV michelin i sverige


Michelin i Sverige

Michelins ekologiska fotavtryck i Sverige.

 

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+