michelin mytechxpert app

MICHELIN MYTECHXPERT

MyTechXpert ger dig viktig information med ett klick.

se

Bilder av appfunktioner: startskärm, diagnosbilder, däckjämförelser

För att fira 100 år med Michelins tekniska databok för lastbilsdäck har nästa steg nu tagits genom att släppa hela databoken i en smartphone-app - MyTechXpert.

Med appen kan fordonsflottor enkelt få tillgång till viktig information för den dagliga driften. Det gör det möjligt för dem att analysera däckslitage och fatta välgrundade beslut när det gäller val av passande däck. Dessutom ger appen tillgång till Michelins utbud av produktalternativ.

Precis som databoken är MyTechXpert-appen utvecklad som ett referensverktyg för ägare av fordonsflottor och återförsäljare av lastbilsdäck. Du hittar tekniska specifikationer och råd om hur du använder och sköter dina däck på bästa sätt. Det finns också information om:

  • Däckmontering
  • Säkerhetsanvisningar för däck
  • Rekommendationer för däcktryck
  • Produktsortiment över nya och regummerade däck

MyTechXpert gör det enklare för återförsäljare eller ägare av en fordonsflotta att arbeta snabbare genom snabb tillgång till viktig information om underhåll av lastbilsdäck. Du kan också agera snabbare vid problem genom att köra inledande diagnostik av däckslitage.

Ladda ner nu!

MICHELIN - The MICHELIN MyTechXpert application - SE

Ett oumbärligt verktyg för alla som arbetar med lastbilar

MyTechXpert är ett grundläggande verktyg som du kan använda varje dag. Vi skapade den i samarbete med återförsäljare av lastbilar. Några av de bästa funktionerna är en snabbsökning efter däck och deras gemensamma egenskaper, bilddiagnoser av däck, teknisk information från Michelins servicemanual och utbildningsvideor från certifierade ingenjörer på Michelin, allt utvecklat för att ge ägare av fordonsflottor och operatörer högre kompetens.

4 anledningar att använda appen

Användbar

Teknisk rådgivning från Michelins ingenjörer

 

Gratis

uppdaterad information om nya funktioner och förbättringar

Anpassad

snabb tillgång till
viktig information för vardagen

Effektiv

hitta den information
om däckbehov, regummering och däcktryck

Michelin MyTechXpert är kompatibel med Android- och iOS-enheter, gratis att ladda ner från Google Play eller App Store och gör det möjligt för både säljrepresentanter och ägare att välja det bäst lämpade däcket för sina fordonsflottor. Användarna får aktuell information om teknisk rådgivning, funktioner och utveckling – med regelbundna uppdateringar.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+