Background photo warehouse Construction and Industry

Industriell hantering

Lönsamhet, säkerhet och tillförlitlighet för all materialhantering.
Michelin tjänar din logistik.

Logo pressure advisor service Help and Advice

Pressure Advisor

Hitta referensvärdena för däcktryck för vart och ett av dina arbetsfordon med hjälp av vårt onlineverktyg Pressure Advisor.

Hamnar och terminaler

Komplexiteten när det gäller arbetsmiljöerna i hamnar och terminaler fick Michelin att utveckla ett specifikt däcksortiment för att tillgodose de särskilda kraven inom dessa verksamhetsområden.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Tunga och medelstora gaffeltruckar (kompaktlastare) och frontlastare – för att underlätta din industriella hantering har Michelin-koncernen utvecklat ett brett utbud av skräddarsydda däck med fokus på tre huvudkriterier: produktivitet, säkerhet och tillförlitlighet.

PRODUKTIVITET: när du väljer Michelin-däck till dina gaffeltruckar väljer du samtidigt optimerade timkostnader som främjar din logistikverksamhet.

SÄKERHET: detta är en av de viktigaste faktorerna att beakta inom industriell hantering. Med sin innovativa teknik ger Michelin-däcken mycket hög stötdämpning, vilket ger förarna komfort men framför allt är den ett sätt att skydda dina maskiner, även dina gaffeltruckar med högsta lastkapacitet. Det är också en fråga om säkerheten för de transporterade varorna. Vridmomentets överföring och hastigheten har optimerats och bromssträckorna har reducerats avsevärt.

TILLFÖRLITLIGHET: med våra radialdäck utan slang som är framtagna för materialhantering kommer du att undvika risken att däcken snabbt slits ut och du kommer att förlänga livslängden på dem avsevärt.

Ta dig tid att sätta dig in i vårt sortiment av däck för industriell hantering. Du kan söka på fordonstyp eller storlek. Exempel på de vanligaste storlekarna: 7.00R12, 8.25R15, 6.50R10, 12.00R20.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+