Edito dock terminal Construction and Industry

Hamnar och terminaler

Michelin-däck för användning i hamnar och på flygplatsterminaler

MICHELIN X-STRADDLE 2
i arbete i Rotterdams hamn

Däck som är specialutformat för containterkranar. Snabbare, säkrare och tryggare med exceptionell lönsamhet och produktivitet.

MICHELIN X-STRADDLE 2
tyre-pressure

Pressure Advisor

Din produktivitetsvinst börjar med rätt däcktryck för varje maskin och användningsområde. Se till att ha rätt lufttryck med hjälp av vårt onlineverktyg Pressure Advisor!

Edito industrial handling Construction and Industry

Industriell hantering

Upptäck vårt sortiment med däck för fordon inom industriell hantering.

michelin forklift tires

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

SV Edito photo xzm2 michelin container Tyre

Engin de levage portuaire au travail dans un terminal container

Komplexiteten när det gäller arbetsmiljöerna i hamnar och på flygplatsterminaler fick Michelin att utveckla ett specifikt däcksortiment för att tillgodose de särskilda kraven inom dessa verksamhetsområden. Den högintensiva användningen av fordon som kranar, transportfordon, containerlastbilar och terminaltraktorer kräver specialanpassade däck. Komplexiteten hos dessa fordon och de extrema krav som ställs på dem kräver riktigt tåliga däck som klarar yttre påverkan och de tusentals manövrerna på underlag som ofta är ojämna.

Michelin-däckens höga kvalitet gör att du kan upprätthålla en högre produktionsnivå och effekt per timme i din materialhantering, istället för att de bara är ett liten kugge i din logistiks väloljade maskineri.

Se hela vårt utbud av däck som är utvecklade för hamn- och flygplatshantering när du ska utrusta din vagnpark, samtliga i ett brett urval av storlekar. Exempel på de vanligaste storlekarna: 450/95R25, 310/80R22.5, 18.00R25.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+