header truckshow

Lastbilsshower, en stolthet

Publicerat den 1 oktober 2023 - 2 Minut(ers) läsning

Återupplev Nürburgring 2023 med oss!

Är du lika intresserad av lastbilsshower som vi är? Häng med, så tar vi med dig till ADAC International Truck Grand Prix, evenemanget som lockar lastbilsentusiaster från hela världen till den berömda Nürburgring-banan i Tyskland. Ett ögonblick som får alla motorvrål att låta som en hymn av glädje och stolthet!

Ta del av lastbilsfestivalens anda

Om du är ett fan av snygga lastbilar får du inte missa den här lastbilsshowen! Den bjuder in till händelsernas centrum på den legendariska Nürburgring-banan i Tyskland. Truckrace, HGV-shower och utställningar, utställningsmontrar och festnätter, toppat med ett fyrverkeri. Allt är iscensatt för att ge dig en minnesvärd upplevelse.

Upptäck de mest unika lastbilarna, lär dig mer om förarnas drivkrafter, upplev åskådarnas entusiasm och ta del av flottägarnas synpunkter.

Lastbilsshower, en stolthet för HGV-kollektivet | Michelin

Alla ni som älskar specialbyggda lastbilar, missa inte det här!

För att alltid hålla dig uppdaterad om lastbilsfestivaler och -parader kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev för lastbilsentusiaster.

Gör dig redo för de europeiska mästerskapen i truckracing 2024!

År 2024 kommer Europa att arrangera tre lastbilstävlingar som alla lär bjuda på storslagna spektakel. Dessa tävlingar kommer att vara ett perfekt exempel på den kraft och passion som många delar för tyngre lastbilar, och skapa en minnesvärd tävlingssäsong på Europas mest prestigefyllda banor.

- EuroTruck Showdown äger rum på den legendariska Spa-Francorchamps-banan i Belgien. Arenan i Ardennerna är en plats där tunga lastbilar kan ge uttryck för sin kraft i de berömda kurvorna. En intensiv tävling och en storslagen upplevelse.

-AlpineTruck Grand Prix på Circuit Paul Ricard är en spännande kombination av kraft och prestationsförmåga i södra Frankrike. Den här ikoniska banan, med sina snabba raksträckor och tekniska kurvor, erbjuder ett makalöst spektakel för en spännande tävling som hyllar de tunga lastbilarnas kapacitet under Medelhavets sol.

-BalticHaul Masters på Nürburgring i Tyskland är en tävling där tunga lastbilar möter den legendariska banans utmanande design. Med snäva kurvor och snabba sträckor på Nordschleife är detta en mycket teknisk bana som bjuder på intensiva tävlingar som förenar tradition och passion för lastbilar.

Lär dig mer om gemenskapen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Från skräddarsydda lastbilshytter till vardagliga husbilar

Du har säkert redan sett de specialbyggda hytter som dessa entusiaster gjort till sina hem. Upptäck nu hur lastbilstillverkarna lyckats utvecklat ännu fler lösningar för att förbättra förarnas komfort.

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+