header app

Appen för dig som lastbilschaufför: Michelin TruckFly

Publicerat den 21 mars 2024 - 3 Minut(ers) läsning

lastbilschaufför kan nu använda MICHELIN Truckfly, en mobilapp som hjälper förare att hitta relevant information och de bästa rastplatserna under resan, överallt i Europa. Grégoire Rosay, VD för Truckfly, berättar mer om varför appen är så viktig för fordonsflottor som värnar om sina förare.

 

Gregoire Rosay VD Truckfly

Grégoire Rosay Truckfly CEO

Grégoire Rosay, VD för Truckfly 

 

Vad exakt är Truckfly?

Låt oss presentera Michelin Truckfly, en mobilapp som gör livet enklare för lastbilschaufför. Vår kostnadsfria app är avsedd för professionella förare och hittar mycket mer än bara de bästa platserna på deras rutter. Det handlar om att förbättra förarnas vardag ute på vägarna. Med täckning i 44 länder och 330 000 unika användare är appen en mobil assistent för lastbilschaufför som tillgodoser alla deras behov. Med Truckfly kan lastbilschaufför hitta rastplatser, tjänster och mycket mer, vilket sparar dem tid när de planerar sina rutter.

truckfly cta download app se

1. Komfort nära till hands: Truckfly tar dig lätt och smidigt till rena duschar, utmärkta vägkrogar och säkra parkeringsplatser för en så bekväm resa som möjligt.

2. Trafikuppdateringar som gör att du ligger steget före: Truckfly samarbetar med pålitliga operatörer och tillhandahåller trafikinformation i realtid, vilket bidrar till punktliga leveranser.

3. Bättre parkeringsmöjligheter: Med Truckflys uppkopplade parkeringsfunktion kan du enkelt och stressfritt hitta lediga parkeringsplatser.

4. Tillgänglig sjukvård: Truckfly samarbetar med DocStop, vilket gör att du lätt kan komma i kontakt med sjukvårdstjänster och prioritera ditt välbefinnande ute på vägarna.

5. Omfattande informationscenter: Truckfly gör din resa smidigare med praktisk information om allt från öppettider till Wi-Fi-nätverk.

Truckfly är inte bara en app, utan en pålitlig lösning för lastbilschaufför som är ute efter en smidigare resa.

"Tipsa dina anställda om Truckfly-appen, så hjälper du dem att både  spara tid och värna om sitt välbefinnande!" - Grégoire Rosay

Truckflys siffror

Truckflys siffror

Truckflys siffror

Varför är förbättrade arbetsvillkor för lastbilschaufför en prioritet för fordonsflottor?

Enligt Internationella vägtransportunionen (IRU) är bristen på lastbilschaufför stor i hela världen, med mer än 2,6 miljoner lediga tjänster.

Bristen beror på ett flertal orsaker, däribland ekonomiska, demografiska och rättsliga faktorer. Dessutom skiftar ett ökat antal lastbilschaufför fokus till distributionstrafik för att bemöta de allt större kraven från e-handelsbranschen.

Trots att övergången är avsedd att förbättra balansen mellan arbetsliv och privatliv har den också väckt frågor om säkerhet och arbetsvillkor. Vi på Truckfly är fast beslutna att ta itu med och lyfta dessa frågor för att gynna branschen i sin helhet!

 

truckfly cta download truckfly se

Michelin Truckfly-appen används av 330 000 unika aktiva användare överallt i Europa varje år. Appen är nu en självklar reskamrat för lastbilsförare världen över! Blir du nästa fordonsflotta att använda Truckfly och förbättra dina medarbetares arbetsvillkor med den bästa appen för lastbilsförare?

You are using and outdated Web Browser..

You are using a browser that is not supported by this website. This means that some functionality may not work as intended. This may result in strange behaviors when browsing round.

Use or upgrade/install one of the following browsers to take full advantage of this website

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+